Vrijdag in Op1: Lilianne Ploumen en Jesse Klaver over linkse samenwerking

Vrijdag in Op1: Lilianne Ploumen en Jesse Klaver over linkse samenwerking
De gasten van vrijdag 27 augustus

Kijktip :

De formatie ligt nog steeds op zijn gat. Kunnen Lilianne Ploumen en Jesse Klaver de helpende hand bieden door de linkse samenwerking te intensiveren? Vanavond schuiven ze samen aan bij Op1.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten in Op1 van vrijdag 27 augustus

  • Tijdens de bevalling van haar zoon schreeuwde en huilde EenVandaag-presentator Roos Moggré urenlang van de pijn. Toch kreeg ze geen ruggenprik terwijl ze daarom vroeg. De anesthesisten die de prik moesten geven, waren alleen voor noodgevallen beschikbaar. De bevalling van Roos was dat niet. Samen met opiniepeiler Gijs Rademaker deed ze onderzoek en ze bleek niet de enige te zijn die dit had meegemaakt.
  • In oktober is het zeventig jaar geleden dat de eerste landelijke televisie-uitzending was. Directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer duikt daarom de komende weken bij Op1 in het rijke archief van de Nederlandse tv. Vanavond neemt hij ons mee naar de eerste tv-jaren met unieke beelden van de eerste journaals, weerberichten en het allereerste amusement.
  • Morgen spreken de leden van de PvdA en GroenLinks zich uit over de uitgelekte plannen van Lilianne Ploumen en Jesse Klaver om tijdens de formatie één fractie te vormen. Is dit stiekem een opmaat voor een echte fusie? Vanavond bij Op1 spreken Lilianne Ploumen en Jesse Klaver over hun samenwerking.
  • Wie wordt de opvolger van Rob Kemps (Snollebollekes) als slimste mens van Nederland? Vanavond is het alweer tijd voor de 18e finale van de populaire quiz en strijden Lisa Loeb, Bram Douwes en Joost Oomen om de hoofdprijs. Direct na afloop schuift de nieuwe slimste mens aan bij Op1 om de overwinning te vieren.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 27 augustus gepresenteerd door Margje Fikse en Giovanca Ostiana.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Lilianne Ploumen en Jesse Klaver over linkse samenwerking of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV