Bizarre documentaire Pretend Student zie je maandag op NPO 3

Bizarre documentaire Pretend Student zie je maandag op NPO 3
Mike en Luna houden de schone schijn op

Kijktip :

Een leugentje om bestwil hebben we allemaal weleens aan onze ouders verteld tijdens onze school- of studietijd, maar Mike en Luna maken het wel héél bont. In de documentaire Pretend Student zien we hoe zij doen alsof ze studenten zijn.

Pretend Student gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Gestopt
Mike en Luna houden voor hun omgeving vol dat ze nog druk studeren, terwijl ze in werkelijkheid al lang gestopt zijn met hun studie. Niemand weet dat - vooral hun ouders niet. Ze zijn bang om hen teleur te stellen en niet te voldoen aan hun verwachtingen en die van de maatschappij. Deze pretend-studenten hebben zich bedolven onder een web van leugens.

Opluchting
Zoiets kan toch niet goed blijven gaan? En hoeveel mensen doen dit eigenlijk, pretend student zijn? Bas, Stijn en Léon kunnen erover meepraten en kennen de situatie maar al te goed. Zij hebben ook jarenlang als pretend student geleefd, maar durfden het hun ouders uiteindelijk te vertellen. Ze delen hun proces en de enorme opluchting die de waarheid ze bracht.

De documentaire Pretend Student is maandag 30 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Pretend Student terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre documentaire Pretend Student zie je maandag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV