Dit zijn alle deelnemers van Wie is de Mol? 2022

Dit zijn alle deelnemers van Wie is de Mol? 2022
Vanaf 1 januari weer te zien op NPO 1

Nieuws :

Op zaterdag 1 januari 2022 (Nieuwjaarsdag) gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? weer beginnen op NPO 1. Waar het nieuwe seizoen opgenomen is, is nog niet bekend. De deelnemers nu wel: Gids.tv zet ze op een rij.

De kandidaten

AVROTROS heeft de deelnemers van het nieuwe seizoen al redelijk snel bekend gemaakt. De opnames zijn net begonnen en de eerste afvaller lijkt al bekend. Dit zijn de namen die bekend gemaakt zijn:
:person:person:person:person:person:person:person:person:person:person:person

Wat weten we al over de kandidaten?

 • Arno Kantelberg is journalist, oud-hoofdredacteur van Esquire en geeft tegenwoordig bij Volkskrant Magazine stijladvies aan bekende Nederlanders en bekende mensen.
 • Everon Jackson Hooi is acteur, die voor het grote publiek bekend werd door zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Recent speelde hij de hoofdrol in de film Bulado.
 • Fresia Cousiño Arias is presentator en in dienst van ESPN. Aldaar presenteert zij de talkshow Goedemorgen Eredivisie en staat zij regelmatig langs de velden om interviews af te leggen.
 • Glen Faria is rapper en werd voor het grote publiek bekend van zijn deelname aan Beste Zangers. Hij speelde met zijn band op alle grote festivals van Nederland.
 • Hila Noorzai is presentator en lang werkzaam voor EenVandaag. Verder was ze in 2021 als Special host betrokken bij het Songfestival 2021.
 • Kim-Lian van der Meij is actrice en speelde in musicals als Shrek de Musical, Legally Blond en Doe Maar. Verder presenteert zij Thank You For The Music en 50/50 op SBS6.
 • Laetitia Gerards is operazangeres en is vooral vaak op het podium te vinden. Ze schittert in het theater in opera’s, maar ook in intieme zalen.
 • Sahil Amar Aïssa is presentator en film- en tv-maker bij BNNVARA. Hij zat een paar jaar in de Kassa Belbus en presenteert inmiddels ook Spuiten en Slikken.
 • Suzanne Klemann is zangeres en één van de zusjes Klemann, die samen de band Loïs Lane vormen. Op dit moment zijn de dames bezig met een tour voor hun 35-jarig bestaan.
 • Thomas van Luyn is cabaretier, muzikant en presentator. Hij werd voor het grote publiek bekend van De Mike en Thomas Show samen met collega Mike Bodee.
 • Welmoed Sijtsma is journalist en presentator en werkt voor de ochtendshow Goedemorgen Nederland. Ook presenteert zij samen met Jort Kelder de talkshow Op1.

Bekijk hier hoe je Wie is de Mol? volgt op tv en online.

Het tweeëntwintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV