Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 34

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 34
Kijktips voor 29 augustus t/m 3 september

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in september 2021.

The Witcher: Nightmare of the Wolf (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Anime-film die zich afspeelt in de wereld van The Witcher, waarin het continent opnieuw bedreigd werd door krachten van buitenaf. Lees hier waar je vanaf 23 augustus The Witcher: Nightmare of the Wolf kunt kijken.

He's All That (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
De film geeft een nieuwe draai aan het plot van She's All That uit 1999. Dit keer volgen we een influencer (gespeeld door TikTok-ster Addison Rae) die een uitdaging aangaat om de grootste loser van de school (Tanner Buchanan) in de koning van het gala te veranderen. Lees hier waar je vanaf 27 augustus He's All That kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van He's All That.

Good Girls, S4 (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Netflix
Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Bekijk hier waar je Good Girls kunt streamen.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
De serie Turning Point: 9/11 and the War on Terror brengt de terreuraanslagen van 9/11 onverbloemd in beeld, van Al-Qaida's opkomst in de jaren 80 tot de felle reactie van Amerika in binnen- en buitenland. Bekijk hier waar je vanaf 1 september Turning Point: 9/11 and the War on Terror kunt streamen.

Afterlife of the Party (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
Cassie overlijdt na een dronken nacht op de viering van haar 25e verjaardag. Ze komt terecht in een wachtruimte en krijgt de kans het een en ander in haar leven recht te zetten om zo alsnog een plekje in de hemel te krijgen. Lees hier waar je vanaf 2 september Afterlife of the Party kunt kijken.

La Casa de Papel, S5 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De professor verzamelde een team van 8 specialisten om zich heen. Samen willen ze de 'Koninklijke Munt van Spanje' infiltreren. Het uiteindelijke doel? Met 2,4 miljard euro naar buiten lopen. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden. Bekijk hier waar je La Casa de Papel kunt kijken.

Verder op Netflix

Volgt z.s.m.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 34 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV