Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, eerste aflevering talkshow Khalid & Sophie

Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, eerste aflevering talkshow Khalid & Sophie
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 30 augustus

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen gaat vanavond écht los, met onder meer nieuwe seizoenen van Chateau Meiland en Kopen zonder kijken en de nieuwe talkshow Khalid & Sophie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 30 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Khalid & Sophie

NPO 1
19:05 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Khalid & Sophie elke werkdag rond 19:00 uur te zien op NPO 1. Het programma wordt om de dag gepresenteerd door Khalid Kasem of Sophie Hilbrand. Khalid en Sophie voeren in hun talkshow het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.


Nieuw: Anna's Brains

NPO 3
20:30 uur

Anna Gimbrère duikt in het nieuwe programma Anna's Brains met een team uitvinders en wetenschappers in technische vragen van BN'ers. Kun je een auto opladen met de bliksem? Waarom is er nog geen zelfrijdende fiets? Is het mogelijk om op lucht te surfen? Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère doet er alles aan om dit soort prikkelende vragen van verschillende bekende Nederlanders te beantwoorden.


Terug: Kopen Zonder Kijken

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken, waarin presentator Martijn Krabbé en zijn team voor de deelnemers een huis zoekt, koopt en verbouwt. In de eerste aflevering worden Bas, Sofie en baby Boaz geholpen. Het gezin woont al drie jaar in een van de leukste wijken van Utrecht, maar toch willen ze graag verhuizen. Zij zijn absoluut niet de enige zoekers op de huizenmarkt, dus de concurrentie is moordend.


Terug: De Alarmcentrale: pech onder de zon

RTL 5
20:30 uur

In het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale: pech onder de zon volgt Jochem van Gelder weer Nederlandse hulpverleners die deze zomer landgenoten met pech op de weg in Frankrijk en Italië een helpende hand bieden. Op weg naar een zonnige vakantiebestemming, trekken we ieder jaar weer en masse naar het zuiden. In auto's waarvan we denken dat ze tiptop in orde zijn. Toch zijn er de nodige Nederlanders die juist dan overvallen worden door autopech.


Terug: Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

Chateau Meiland is terug met een nieuw seizoen waarin de avonturen van de Meilandjes weer op de voet gevolgd worden. De chateauwaardige boerderij in het Gelderse Hengelo wordt ingeruild voor een modern kasteel in de geboorteplaats van Martien Meiland: Noordwijk. Maxime woont er inmiddels al. Nu niet meer met haar ouders, maar met de kleine Claire en haar nieuwe liefde Leroy. Ze zijn al bijna helemaal klaar met de verhuizing.


Nieuw: De villamoord 2

NPO 2
20:35 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de journalistieke documentaireserie De villamoord over de Arnhemse moordzaak uit 1998. Negen, voornamelijk Turkse mannen, zijn veroordeeld op basis van een valse bekentenis. In het vervolg wordt het onderzoek naar deze moordzaak verder ontrafeld. Criminelen, prostituees en agenten vertellen wat er werkelijk is gebeurd achter de schermen bij de politie.


Docu: Pretend Student

NPO 3
21:20 uur

De bizarre documentaire Pretend Student gaat over Mike en Luna, die doen alsof ze student zijn. De mensen om hen heen denken dat, maar in werkelijkheid zijn ze al lange tijd gestopt met hun studie. Niemand weet dat, vooral hun ouders niet. Bang om hen teleur te stellen en om niet te voldoen aan hun verwachtingen en die van de maatschappij hebben deze pretend studenten zich bedolven onder een web van leugens.


Nieuw: Het Roer Om

SBS 6
21:25 uur

In het nieuwe realityprogramma Het Roer Om worden een jaar lang gezinnen en stellen gevolgd, die Nederland voorgoed verlaten om hun droom elders te realiseren. Deze mensen gooien 'het roer om', verhuizen naar verschillende plekken in Europa om een nieuw bestaan op te bouwen. Van camping tot 5-sterren resort, van Bed & Breakfast tot paardenfokkerij. In de eerste aflevering vertrekken Gaby en Jerry met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, eerste aflevering talkshow Khalid & Sophie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV