Datingshow Are You the One? krijgt Nederlandse versie op Videoland en MTV

Datingshow Are You the One? krijgt Nederlandse versie op Videoland en MTV
Kaj Gorgels presenteert

Nieuws :

Al jarenlang is Are You the One? één van de populairste datingprogramma's van MTV - en binnenkort komt er eindelijk een Nederlandse versie. Presentator Kaj Gorgels begeleidt tien single mannen en tien single vrouwen in hun zoektocht naar de perfecte match. Het programma is zowel op Videoland als MTV te zien.

Experiment
Het programma Are You the One? stelt één simpele vraag: zou je jouw perfecte match herkennen als die recht voor je staat? De twintig singles in dit programma gaan het experiment aan en proberen het antwoord op deze vraag te vinden in een luxe villa op een prachtig eiland. Er is ook nog een spannend spelelement aan verbonden...

Prijzenpot
Door middel van de Truth Booth en de Match Up Ceremonies moeten de singles er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als de perfecte match. Mocht de hele groep er gedurende het seizoen in slagen hier achter te komen, dan gaan ze er - naast de liefde - ook vandoor met een prijzenpot van 200.000 euro.

Are You the One? is vanaf vrijdag 15 oktober te zien op Videoland en vanaf zondag 17 oktober om 19.00 uur bij MTV.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Datingshow Are You the One? krijgt Nederlandse versie op Videoland en MTV of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV