Nieuw realityprogramma Handhavers & Overtreders begint dinsdag op RTL 5

Nieuw realityprogramma Handhavers & Overtreders begint dinsdag op RTL 5
Meelopen met handhavers in heel Nederland

Kijktip :

RTL 5 staat de laatste jaren bekend om zijn realityprogramma's over misdaadbestrijding, ordehandhaving en hulpdiensten. Vanaf dinsdag 31 augustus wordt er weer een nieuw programma aan de lijst toegevoegd: Handhavers & Overtreders.

Handhavers & Overtreders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Meelopen
In dit programma mogen we meelopen met ordehandhavers in heel Nederland, die de meest uiteenlopende situaties voor de kiezen krijgen. Hoe gaan ze met wetsovertreders om, wat zijn de reacties van de mensen die ze aanspreken en hoe lopen de situaties af? Dat krijg je te zien in Handhavers & Overtreders.

Illegaal lachgas
In de eerste aflevering worden meerdere plaatsen in Zuid-Holland bezocht. Zo is te zien hoe handhavers in Scheveningen tot twee keer toe worden geconfronteerd met illegaal lachgas. In Rotterdam ontstaat een spannende achtervolging na een gevecht tussen twee bekenden van elkaar en in Den Haag krijgen boswachters te maken met een schreeuwende, dronken man.

Het nieuwe programma Handhavers & Overtreders is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Handhavers & Overtreders terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma Handhavers & Overtreders begint dinsdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV