Maandag bij Jinek: Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries

Maandag bij Jinek: Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries
Dit zijn de gasten van maandag 30 augustus

Kijktip :

Vanavond begint Eva Jinek weer met een nieuw seizoen van haar Talkshow Jinek. Samen met de hoofdrolspeler uit de actualiteit voert Eva het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van maandag 30 augustus.

  • Twaalf dagen voor de aanslag op Peter R. de Vries, interviewde Kees van der Spek zijn dierbare collega voor een nieuwe podcast. Niet wetende dat het het laatste interview zou zijn van Peter. Vanavond vertelt Kees bij Jinek over het intieme gesprek.
  • Ook nu PvdA en GroenLinks als één partij doorgaan in de onderhandelingen, is er geen doorbraak in de formatie. Vandaag waren er opnieuw verschillende gesprekken met informateur Mariette Hamer. Durven Rutte en Hoekstra met links te onderhandelen, Wouter de Winther praat ons bij.
  • Vanavond gaat de langverwachte film De Veroordeling in première. De film gaat over de roemruchte Deventer moordzaak en maakt de tongen nu al los. Na de première schuiven acteurs Fedja van Huêt, Lies Visschedijk en Yorick van Wageningen aan bij Jinek.
  • Natalie Righton journalist bij de Volkskrant, hielp vanuit Nederland om evacués in het vliegtuig te krijgen. Ze heeft onder andere de 23-jarige Musa vaak aan de lijn gehad, die op de valreep wist te ontsnappen uit Kabul. Vanavond doen ze bij Jinek hun verhaal.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Jinek: Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV