Noorwegen - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie)

Noorwegen - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie)
Eerste wedstrijd onder nieuwe bondscoach Louis van Gaal

Sport :

Woensdag (1 september) is het zover: de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal onder Louis van Gaal, die aan zijn derde termijn als bondscoach begint. De tegenstander is Noorwegen en de wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Korte voorbereiding
Enkele weken geleden werd de aanstelling van Louis van Gaal en zijn assistenten Danny Blind, Henk Fraser en Frans Hoek definitief afgerond. De ervaren succescoach heeft slechts een korte voorbereiding gehad, zeker omdat er afgelopen weekend nog gewoon clubvoetbal op het programma stond. Heeft hij de Oranjeselectie op tijd klaargestoomd voor dit belangrijke duel?

Spannend
In Groep G is het momenteel buitengewoon spannend. Na drie wedstrijden heeft koploper Turkije zeven punten verzameld, gevolgd door Nederland, Montenegro en Noorwegen met zes punten. Voor Oranje is het dus een zeer wedstrijd van groot belang. De belangrijkste taak is het neutraliseren van superspits Erling Braut Haaland; dat lijkt een karweitje voor sterverdedigers Matthijs de Ligt (Juventus), Virgil van Dijk (Liverpool) en Stefan de Vrij (Internazionale).

De wedstrijd Noorwegen - Nederland is woensdag 1 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur. Alle hoogtepunten en de samenvatting vind je op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV