Spider-Man: No Way Home in de bioscoop: releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws

Spider-Man: No Way Home in de bioscoop: releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws
Wat weten we al over de film?

Film :

Het is een film waar al maanden danwel jaren naar wordt uitgekeken: de derde MCU Spider-Man film Spider-Man: No Way Home. Wat weten we al over deze film? Gids.tv geeft je het allerlaatste overzicht.

Releasedatum

De film No Way Home is, mocht het coronavirus geen roet in het eten gooien, op donderdag 16 december voor het eerst in de Nederlandse bioscopen te zien. Voor Amerika geldt vrijdag 17 december. Het complete kerstseizoen zal de film in de bioscoop te zien zijn.

Lees hier vanaf 16 december onze filmrecensie van Spider-Man: No Way Home.

Trailers en beelden

De eerste trailer van de film is verschenen op 23 augustus, vlak na CinemaCon in Brazilië. De trailer is hieronder te bekijken.

In de eerste week van november verscheen de eerste poster:

Cast van Spider-Man: No Way Home

De hoofdrollen in de film zullen gespeeld worden door de acteurs die we kennen uit de MCU Spider-Man franchise. Tom Holland keert terug als Peter Parker, met aan zijn zijde Zendaya als Michelle en Jacob Batalon als Ned. Ook keert Marisa Tomei terug als Aunt May.

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) en Benedict Wong (Wong) zijn ook in de film te zien, net als Jon Favreau als Happy Hogan. Ook keren er acteurs terug uit oude Spider-Man films. Bekend is dat Alfred Molina terugkeert als Doc Ock, Jamie Foxx als Electro, Willem Dafoe als Green Goblin, Thomas Haden Church als Sandman en Rhys Ifans als The Lizard.

Verder gaat het alleen om rumours: Dane DeHaan (New Goblin), Michael Keaton (Vulture), Jake Gyllenhaal (Mysterio), Tobey Maguire (Peter Parker), Andrew Garfield (Peter Parker), Emma Stone (Gwen Stacy), Kirsten Dunst (Mary-Jane Watson), Charlie Cox (Matt Murdock) en Deborah Ann Woll (Karen Page) zijn allemaal wel de revue gepasseeerd.

Verhaal van Spider-Man: No Way Home

Voor de eerste keer in de filmgeschiedenis valt het masker af van Spider-Man, de vriendelijke en enthousiaste 'superhero next door'. Het wordt steeds moeilijker om zijn normale leven te scheiden van zijn werk als superheld, en als hij de hulp inroept van Doctor Strange wordt het allemaal nóg gevaarlijker. Wat betekent het eigenlijk om Spider-Man te zijn?

Wat kan er gaan gebeuren?

Na de spell van Doctor Strange gaat het mis. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet bekend, maar wat we weten is dat er een aantal schurken uit oude films terugkomen. Doc Ock, Electro, Green Goblin en waarschijnlijk Sandman zijn zekerheden.

Spider-Man: No Way Home is vanaf 17 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Lees hier waar je Spider-Man: No Way Home kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spider-Man: No Way Home in de bioscoop: releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV