Vanavond op tv: start Tour de Frans, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa

Vanavond op tv: start Tour de Frans, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 31 augustus

Kijktip :

Het nieuwe televisieseizoen dender vanavond door met het nieuwe muzikale programma Tour de Frans op RTL 4 én een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa op SBS6. Maar er is nog meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 31 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Tour de Frans

RTL 4
20:30 uur

In het nieuwe programma Tour de Frans gaat volkszanger Frans Bauer op tournee met zes artiesten. De gaan naar de plekken waar ze opgroeiden en delen herinneringen en muziek. Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk stappen bij Frans in de Tour de Frans-tourbus en bezoeken ze iedere week van één artiest de plek waar ze zijn opgegroeid.


Nieuw: Handhavers & Overtreders

RTL 5
20:30 uur

In het nieuwe programma Handhavers & Overtreders worden handhavers in heel Nederland gevolgd. In de eerste aflevering is te zien dat de handhavers van Scheveningen tot tweemaal toe worden geconfronteerd met illegaal lachgas. In Rotterdam ontstaat er een spannende achtervolging na een knokpartij tussen twee bekenden van elkaar. En in Den Haag krijgen boswachters te maken met een schreeuwende, dronken man.


Terug: Familie Gillis: massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa, over de vakantieparkenonderneming van Peter Gillis, is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. De elf vakantieparken van multimiljonair Peter zitten volgeboekt dus de geldstroom komt lekker op gang. Dat geeft Peter de tijd om zijn nieuwe bolide op te halen, terwijl zoon Mark probeert de parken draaiende te houden.


College Tour: Sarina Wiegman

NPO 2
20:35 uur

Het nieuwe seizoen van College Tour, waarin Twan Huys samen met studenten nationale en internationale spraakmakende gasten interviewt, wordt afgetrapt voetbalcoach Sarina Wiegman. Het succes van het Nederlandse vrouwenvoetbal is grotendeels te danken aan Sarina Wiegman, die als bondscoach sinds 2017 leiding gaf aan het nationale elftal. Daar behaalde ze veel successen mee.


Terug: Urk!

SBS 6
21:30 uur

In een nieuw seizoen van de realityserie Urk! wordt weer een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden. Teun Föhn blijkt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen tot over zijn oren verliefd. Gerda vraagt haar tweelingzus Mathilde als ceremoniemeester en samen gaan ze op zoek naar een prinsessenjurk voor de aanstaande bruiloft.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Tour de Frans, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV