Dinsdag in Khalid & Sophie: Royce de Vries over het verlies van z'n vader Peter R. de Vries

Dinsdag in Khalid & Sophie: Royce de Vries over het verlies van z'n vader Peter R. de Vries
Dit zijn de gasten van dinsdag 31 augustus

Kijktip :

Khalid & Sophie is de nieuwe talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Het is alweer tijd voor de tweede show. Vanavond is Khalid voor 't eerst aan de beurt, met een wel heel bijzondere uitzending. De zoon van Peter R. de vries Royce de Vries praat voor het eerst over het verlies van zijn vader. Lees hieronder alle onderwerpen.

Onderwerpen van dinsdag 31 augustus

  • Kristie Rongen. Als gedupeerde van de toeslagenaffaire kijkt ze vol ongeloof en afgrijzen naar wéér een mislukte poging in de kabinetsformatie. Eerder confronteerde ze Mark Rutte in een RTL-debat.

  • Roxane van Iperen. Nu Amerika zich heeft teruggetrokken uit Afghanistan, ziet de schrijver een parallel tussen de houding van de internationale gemeenschap nu, en tijdens de genocide in Rwanda van 1994.

  • __Royce de Vries __ praat voor het eerst over het verlies van zijn vader, Peter R. de Vries. Hij vertelt over hoe hij de afgelopen periode heeft beleefd.

  • Berthie Verstappen, moeder van Nicky Verstappen, deelt wat Peter voor haar familie heeft betekend sinds hij in 1998 hun vertrouwenspersoon en beschermheer werd.

  • En er is uiteraard ook muziek.Racoon sluit de show af.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Khalid & Sophie: Royce de Vries over het verlies van z'n vader Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV