Vanavond op tv: Noorwegen - Nederland (WK-kwalificatie), nieuw seizoen Five Days Inside

Vanavond op tv: Noorwegen - Nederland (WK-kwalificatie), nieuw seizoen Five Days Inside
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 september

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen dendert ook vanavond door met diverse terugkerende programma's als Chantals Beauty Camper, Five Days Inside en Steenrijk, straatarm. Verder onder meer de WK-kwalificatiewedstrijd Noorwegen - Nederland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Chantals Beauty Camper

RTL 4
20:30 uur

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van Chantals Beauty Camper, waarin Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff mensen die het verdienen een make-over geven. Chantal, Fred en Leco parkeren het roze gevaarte aan het begin van dit seizoen in Leiden, waar Carolien herstellende is van anorexia. De camper stopt ook bij Jaleesa, een verloskundige die zo hard werkt dat ze nul aandacht besteedt aan haar uiterlijk.


Terug: Five Days Inside

RTL 5
20:30 uur

In een nieuw seizoen van Five Days Inside bezoeken de nieuwe presentatoren Natasja Froger, Geraldine Kemper en Rick Brandsteder bijzondere instellingen, die normaal gesproken voor het publiek gesloten blijven. In de eerste aflevering beleeft Natasja Froger beleeft een intense week in De Veilige Veste van FIER, een instelling voor meisjes en jongens die te maken hebben gehad met zwaar seksueel geweld.


Terug: Steenrijk, straatarm

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm, waarin een rijk en een arm gezin een week van huis, budget en dagelijks leven ruilen. In Spaarndam, ligt de riante villa van de familie Treffers. Aad en Sabrina zijn al ruim 23 jaar een happy couple en hun geluk is compleet door zonen Tony, Sonny, Aad junior. Zij ruilen een week met de alleenstaande moeder Gre, die in een gezellige volkswijk in Groningen woont.


Live: Noorwegen - Nederland (WK-kwalificatie)

NPO 3
20:35 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Noorwegen - Nederland in Ullevål. Na drie wedstrijden staan vier ploegen in Groep G binnen één punt. Onder koploper Turkije met 7 punten, dat al won van Oranje, volgen Nederland, Montenegro en Noorwegen met zes punten. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Louis van Gaal moeten drie punten worden gepakt.


Terug: Van onschatbare waarde

NPO 1
20:40 uur

Dionne Stax is terug met een nieuw seizoen van Van onschatbare waarde, waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen weer de kans krijgen om hun object te verkopen aan één van de experts. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen de experts onder andere een kostbaar wierookscheepje, een 17e-eeuwse houten buste, een Frans vogelkooitje en een schilderij met een bijzonder verhaal te zien.


Terug: Restaurant Misverstand

SBS 6
21:30 uur

Restaurant Misverstand is terug met een nieuw seizoen waarin jonge mensen met dementie een restaurant runnen. Elf relatief jonge mensen, met verschillende vormen van dementie, proberen met elkaar een eetcafé te leiden. De meeste van hen hebben geen horecaervaring, maar chef-kok Ron Blaauw staat hen bij. Net als presentator Johnny de Mol en professor Marjolein de Vugt, gespecialiseerd in dementie op jonge leeftijd.


Terug: Wat verdien je?

NPO 1
21:35 uur

De informatieve quiz Wat verdien je? is terug met vier nieuwe afleveringen op woensdag rond 21:30 uur op NPO 1. Hierin onthullen wekelijks weer drie Nederlanders uit één beroepsgroep wat hun salaris is. Het is misschien wel het allerlaatste taboe in Nederland: de hoogte van je salaris. Twee panels strijden onder leiding van Astrid Joosten om een bonus die zij aan het eind weer moeten weggeven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Noorwegen - Nederland (WK-kwalificatie), nieuw seizoen Five Days Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV