Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer trapt af met Kim Kötter en Jaap Reesema

Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer trapt af met Kim Kötter en Jaap Reesema
Vanaf donderdag weer te zien op RTL 4

Kijktip :

Vanaf donderdag 2 september is Art Rooijakkers weer terug met een nieuw seizoen van Rooijakkers over de vloer, waarin hij openhartige en persoonlijke gesprekken voert met bekende Nederlanders, gewoon bij ze thuis aan de keukentafel.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kim Kötter
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Rooijakkers op bezoek bij het voormalige model Kim Kötter en zanger Jaap Reesema, die sinds 2018 met elkaar getrouwd zijn. Met drie gezonde zoons, een waar podcast-imperium én een droomhuis in aanbouw lijkt alles op rolletjes te lopen voor het stel.

Pestverleden
Het kostte Kötter en Reesema echter de nodige moeite om te komen waar ze nu zijn; onderweg naar het succes hebben ze vele hobbels moeten doorstaan. Zo bleek het krijgen van kinderen geen vanzelfsprekendheid, hebben de stemproblemen van Reesema grote consequenties voor zijn carrière en vertelt Kötter over haar pestverleden.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer is vanaf donderdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer trapt af met Kim Kötter en Jaap Reesema of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV