Prachtig comedydrama Love, Simon zie je donderdag 2 september op Net5

Prachtig comedydrama Love, Simon zie je donderdag 2 september op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en Disney+

Kijktip :

Films met homoseksuele of lesbische hoofdpersonages worden steeds talrijker - én steeds beter. Geen afgezaagde stereotypes of discriminerende elementen dus in Love, Simon, maar een mooi, grappig en bij vlagen ontroerend coming-of-age verhaal. De film is donderdag te zien op Net5 en je kunt Love, Simon streamen via onder meer Pathé Thuis en Disney+.

Het verhaal
Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Maar voor de 17-jarige Simon Spier is het een beetje ingewikkelder. Hij staat op het punt om zijn familie en vrienden te vertellen dat hij homoseksueel is. Wanneer een e-mail die hij naar een jongen gestuurd heeft (die hij nooit ontmoet heeft) in de verkeerde handen valt, komt hij in een moeilijke situatie terecht als hij gechanteerd wordt door de klasgenoot.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Naast de nodige dramatische gebeurtenissen valt er gelukkig ook genoeg te lachen in Love, Simon. De relaties van Simon met familie en vrienden worden prachtig uitgediept en we leren de mooie buitenwijk in Atlanta, Georgia van haver tot gort kennen. De charismatische cast is een belangrijk pluspunt, maar ook het ijzersterke script van Isaac Aptaker en Elizabeth Berger is een grote kracht van deze film. Als kijker krijg je op verschillende momenten ook ineens een ontroerende scène voor de kiezen, die veel indruk maken. Een prachtige film.

Cast
Naast Nick Robinson (Jurassic World) en Josh Duhamel (Transformers: The Last Knight) zijn ook Jennifer Garner (Peppermint) en Katherine Langford (Knives Out) te zien in Love, Simon. Deze film is geregisseerd door Greg Berlanti.

Love, Simon (2018) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op donderdag 2 september om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 110 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtig comedydrama Love, Simon zie je donderdag 2 september op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV