Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Beste Zangers en Rooijakkers over de vloer

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Beste Zangers en Rooijakkers over de vloer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 september

Kijktip :

Ook vanavond zien we weer enkele terugkerende programma's op tv. Zo zijn er gloednieuwe seizoenen van Beste Zangers, Rooijakkers over de vloer en Dit was het nieuws te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Quiz: De grote Keuringsdienst van waarde test

NPO 3
20:25 uur

In de Grote Keuringsdienst van Waarde Test ondervraagt presentator Daan Nieber prominente kandidaten en publiek in de studio over de Schijf van Vijf. Hij gaat op zoek naar de grootste voedselkenner van Nederland. In dertig vragen maken we een reis door de wereld van de voedselproductie. De rondes zijn gebaseerd op de indeling van producten die de welbekende Schijf van Vijf gebruikt om een gezond voedingspatroon te duiden.


Expeditie Robinson: nu ook oud-deelnemers

RTL 4
20:30 uur

Na de seizoensopening afgelopen zondag is Expeditie Robinson deze donderdagavond alweer te zien. In deze aflevering de introductie van de oud-deelnemers die ook meedoen. Aan het eind van de afgelopen aflevering was te zien dat er ook acht oud-deelnemers bij zijn. Zij beginnen op een ander eiland, zonder dat de anderen ervan weten. De acht oud-deelnemers weten dat er verderop nóg een expeditie plaatsvindt, maar weten niet wie de andere deelnemers zijn, met hoeveel zij zijn en wanneer ze met hen samenkomen.


Actiefilm: The Dark Knight

Veronica
20:30 uur

Vanavond zendt Veronica de briljante actiefilm The Dark Knight uit. Bruce Wayne, alias Batman, en James Gordon bundelen hun krachten met de nieuw aangewezen officier van justitie Harvey Dent. Samen proberen zij de chaos tegen te gaan die Gotham momenteel teistert. Dit wordt veroorzaakt door niemand minder dan Batmans ergste vijand, The Joker, een meedogenloze moordenaar met een vreemd soort humor en een talent voor het verstoren van de algemene orde.


Terug: Beste Zangers

NPO 1
20:40 uur

Beste Zangers is terug met een nieuw seizoen, dit keer niet vanaf Ibiza maar vanuit een sfeervolle boerderij in Zuid-Limburg. Zeven bekende artiesten zingen elkaars nummers op geheel eigen wijze. Jan Smit is weer terug als presentator van Beste Zangers. In de knusse huiskamersfeer van het programma zingen, luisteren en kijken de zangers naar elkaars mooie en vaak ontroerende optredens.


Terug: Rooijakkers over de vloer

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers gaat ook de komende weken langs bij bekende Nederlanders in een nieuw seizoen van Rooijakkers over de vloer. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken. In de eerste aflevering gaat Art Rooijakkers langs bij Kim Kötter en Jaap Reesema. Met drie gezonde zoons, een podcast-imperium en een droomhuis in aanbouw lijkt alles op rolletjes te lopen.


Terug: Dit was het nieuws

NPO 1
21:45 uur

De satirische nieuwsquiz Dit was het nieuws is weer terug op tv met een nieuwe reeks, elke donderdag rond 21:40 uur op NPO 1. Presentator Harm Edens ontvangt naast vaste teamcaptain Jan Jaap van der Wal om de week stand-upcomedian Patrick Laureij en cabaretier Daniël Arends. Zij vervangen Peter Pannekoek, die druk is met de voorbereiding op zijn oudejaarsconference.


Nieuw: Greta Thunberg: A Year to Change the World

NPO 2
22:35 uur

De BBC-documentaireserie Greta Thunberg: A Year to Change the World volgt klimaatactiviste Greta Thunberg tijdens haar verlofjaar van school, waarin ze begint aan een ongelooflijke reis die haar tweemaal in een zeilboot over de Atlantische Oceaan voert, die haar oog in oog brengt met wereldleiders en die haar tot een inspiratiebron maakt voor miljoenen mensen. De docuserie is een intiem kijkje achter de schermen van Greta's wereld.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV