Recensie: in Malignant gaat James Wans spookhuis weer open

Recensie: in Malignant gaat James Wans spookhuis weer open
Van de makers The Conjuring, Insidious en Saw

Film :

Vanaf 2 september is de film Malignant te zien in de Nederlandse bioscopen. Wie zin heeft in een soms shockerende en lekkere horrorfilm zit geramd met deze nieuwe James Wan-productie. Ook actieliefhebbers komen aan hun trekken, maar geduld is een schone zaak. Lees hier de filmrecensie van Malignant.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"A new vision of terror"
Het verhaal gaat over de jonge vrouw Madison. Ze heeft constant last van nachtmerries. Hierin is ze telkens getuige van gruwelijke moorden. De paniek slaat toe als ze ontdekt dat de moorden ook daadwerkelijk plaatsvinden en zij psychologisch verbonden is met de moordenaar.

Actrice Annabelle Wallis in de horrorfilm 'Malignant'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Alle elementen uit eerdere films van topregisseur James Wan komen voorbij in deze horrorfilm (met uitstekende soundtrack), waarin clichématig een mistig, duister en oud huis dient als decor. Met knipperende lichten, deuren die dichtslaan en een koelkast die opengaat doet Wan er alles aan om je de stuipen op het lijf te jagen. En dat lukt best goed. Malignant doet een schepje The Conjuring, Saw, The Nun en een snufje Mortal Kombat door elkaar voor een prima horrorproductie. Het bizarre einde (met brute vechtscènes) is lachwekkend maar ook slim, en weet deze film net dat extra's te geven. Laat alle toevalligheden en de soms domme dialogen los en laat het kwaad tot je komen. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Annabelle Wallis (Boss Level) en Maddie Hasson (We Summon the Darkness) zijn ook Jake Abel (Percy Jackson & the Lightning Thief) en George Young (Home) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door James Wan (Aquaman).

Vanaf 2 september is de film Malignant te zien in de bioscopen te zien. Genre: Horror, Thriller, Drama. Tijdsduur: 112 minuten. IMDb-score: 7,1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: in Malignant gaat James Wans spookhuis weer open of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV