Nederland - Montenegro live op tv en online (WK-kwalificatie)

Nederland - Montenegro live op tv en online (WK-kwalificatie)
Kan Oranje nu wél winnen?

Sport :

Na het teleurstellende gelijkspel tegen Noorwegen hoopt het Nederlands elftal zaterdag wél te winnen van Montenegro. De wedstrijd is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Montenegro

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Hels karwei
De nieuwe bondscoach Louis van Gaal is aan een hels karwei begonnen, want het Nederlands elftal moet zich onder zijn leiding zien te plaatsen voor het WK voetbal in Qatar, dat in de winter van 2022 wordt gehouden. Dat wordt steeds lastiger na nieuw puntenverlies (1-1) tegen Noorwegen, afgelopen woensdag.

Koploper
Toch kan een overwinning op Montenegro al veel verschil maken, want Oranje staat slechts één punt achter koploper Turkije, dat acht punten verzameld heeft. De Turken speelden met 2-2 gelijk tegen Montenegro, de volgende tegenstander van Oranje. Zo blijft het bijzonder spannend in deze groep.

De wedstrijd Nederland - Montenegro is zaterdag 4 september vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Montenegro live op tv en online (WK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV