Donderdag in Op1: o.a. Kees Tol en Frits Huffnagel over het grote ABBA-nieuws

Donderdag in Op1: o.a. Kees Tol en Frits Huffnagel over het grote ABBA-nieuws
De gasten van donderdag 2 september

Kijktip :

De formatie ligt nog steeds op zijn gat. Kunnen Lilianne Ploumen en Jesse Klaver de helpende hand bieden door de linkse samenwerking te intensiveren? Vanavond schuiven ze samen aan bij Op1.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten in Op1 van donderdag 2 september

  • In oktober vieren we zeventig jaar televisie in Nederland. Directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer duikt daarom een aantal weken lang bij Op1 in het rijke archief van de Nederlandse omroepen. En met de start van een nieuw politiek jaar, neemt hij ons vanavond mee in de politieke verslaggeving door de jaren heen en bespreekt hij de relatie tussen politiek en pers op tv.
  • De Zweedse popgroep ABBA komt vandaag met groot nieuws via een livestream. Vermoedelijk gaat het om de langverwachte wereldtournee waarin Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn als hologrammen hun grootste hits laten horen. Ook worden er maar liefst vijf nieuwe nummers verwacht. ABBA-fans Kees Tol en Frits Huffnagel kunnen niet wachten.Jeroen Kijk in de Vegte is aanwezig bij de onthulling in Londen
  • Bijna vier maanden duurde de zoektocht van informateur Mariëtte Hamer naar een nieuwe regeringscoalitie. Vandaag adviseert ze dat het tijd is om een minderheidskabinet met VVD, D66 en het CDA te onderzoeken. Bij Op1 bespreken hoofdredacteur van EW Arendo Joustra en parlementair verslaggever van BNR Nieuwsradio Sophie van Leeuwen het eindverslag van Hamer en de gevolgen voor het vertrouwen in politiek Den Haag.
  • Omwonenden van TataSteel worden blootgesteld aan veel schadelijke stoffen volgens het RIVM. Luc Verkouteren en Sanne Walvisch leven dagelijks met de gevolgen. Benedicte Ficq staat omwonenden bij en wil actie. Hans Schenk ziet nog toekomst voor het bedrijf in ons land.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 2 september gepresenteerd door Maaike Timmerman en Jort Kelder.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: o.a. Kees Tol en Frits Huffnagel over het grote ABBA-nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV