Nieuwe spelshow De Laatste Vraag met Jan Versteegh vanaf 12 oktober op SBS6

Nieuwe spelshow De Laatste Vraag met Jan Versteegh vanaf 12 oktober op SBS6
Wie gaat er met het geld vandoor?

Kijktip :

Jan Versteegh is vanaf dinsdag 12 oktober terug op SBS6 met een gloednieuwe spelshow, waarin de tien kandidaten een mooi geldbedrag kunnen winnen - door de allerlaatste vraag goed te beantwoorden. Het programma heet dan ook De Laatste Vraag.

De Laatste Vraag gemist? Kijk vanaf 12 oktober elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

25.000 euro
Elke week doen er tien kandidaten mee in De Laatste Vraag. Zij hopen allemaal op een mooi geldbedrag, want in iedere aflevering wordt er 25.000 euro uitgekeerd. Het aantal winnaars hangt echter helemaal af van het aantal mensen dat nog in het spel zit. Bij een fout antwoord val je namelijk af - maar als iedereen het fout heeft, keren alle deelnemers weer terug in het spel. Als het sein voor de laatste vraag klinkt, wordt de pot verdeeld onder de deelnemers die er dan nog in zitten én de laatste vraag goed beantwoorden.

Tempo
Jan Versteegh vuurt als quizmaster de ene na de andere vraag in hoog tempo op de kandidaten af. Die bevinden zich allemaal in hun eigen kamer. Als hun kamer rood kleurt, betekent het dat ze de vraag fout beantwoord hebben. Gelukkig is er ook een ruimte in hun kamer om even te ontspannen, tot het moment dat ze - mogelijk - weer mee mogen doen met het spel. Zo blijft het bloedstollen spannend tot de allerlaatste vraag. Gaan er tien personen met geld naar huis? Zes? Drie? Of misschien maar één?

De nieuwe spelshow De Laatste Vraag is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Laatste Vraag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow De Laatste Vraag met Jan Versteegh vanaf 12 oktober op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV