Prachtige familiefilm We Bought a Zoo donderdag te zien op Net5

Prachtige familiefilm We Bought a Zoo donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Cameron Crowe begon zijn carrière als muziekjournalist, maar schakelde in de jaren negentig over naar een ander carrièrepad: filmregisseur. Het leverde diverse prachtige films op, zoals We Bought a Zoo. Deze heerlijke familiefilm is donderdag te zien op Net5 en je kunt We Bought a Zoo streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Op een dag besluit hij echter dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Hij koopt een oud huis met een flinke lap grond en de daarbij behorende dierentuin: Rosemoor Animal Park. De dierentuin zit financieel in slechte papieren en dreigt haar deuren te moeten sluiten, ondanks de tomeloze inzet van oppasser Kelly Foster en haar gedreven team.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Hoewel We Bought a Zoo minder warme kritieken van de pers kreeg dan diverse andere films van Cameron Crowe, zoals Say Anything... (1989), Singles (1992), Jerry Maguire (1996) en Almost Famous (2000), laat hij opnieuw zijn talenten als filmmaker zien met deze film. Het is écht een film voor het hele gezin, met een inspirerend verhaal en natuurlijk de magie van een dierentuin, die vooral kinderen zal aanspreken. We Bought a Zoo bevat ook de nodige ontroerende momenten, die de film nét dat beetje extra geven.

Cast
Naast Matt Damon (Stillwater) en Scarlett Johansson (Black Widow) zijn ook Thomas Haden Church (The Peanut Butter Falcon), Colin Ford (Captain Marvel) en Elle Fanning (Maleficent) te zien in We Bought a Zoo. Deze film is geregisseerd door Cameron Crowe.

We Bought a Zoo (2011) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is donderdag 9 september om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama, familie. Speelduur: 124 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV