Vanavond op tv: start Flikken Rotterdam seizoen 5, documentaire My 9/11

Vanavond op tv: start Flikken Rotterdam seizoen 5, documentaire My 9/11
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 september

Kijktip :

Vanavond gaat het vijfde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam in première op NPO 1. Daarna is er nog een interessante tip te zien op NPO 1: de documentaire My 9/11. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Professor T. seizoen 3

FOX
20:00 uur

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Vlaamse politieserie Professor T. elke vrijdag vanaf 20:00 uur met dubbele afleveringen te zien op FOX. Nadat de briljante - en de soms ook iets te directe - politieconsultant Jasper Teerlinck, alias professor T., eind vorig seizoen de corrupte commissaris Serge Lauwers neerschoot om zijn grote liefde Christina Flamant te beschermen, begint seizoen 3 met professor T. achter tralies.


Car Wars: 'Schiet hem erin'

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Car Wars gebruiken de deelnemers speciale auto's met zandwielen en laten ze hun skills zien bij het onderdeel 'Schiet hem erin'. Wie lanceert zijn auto in het gat met de meeste punten? Als klap op de vuurpijl staat er een lastige jumpbaan met een brandende hoepel op het programma. Aan het einde van deze aflevering valt er voor het eerst iemand af. De slechtste van de zes moet zijn of haar controller inleveren.


Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 5

NPO 1
20:40 uur

Vanavond start het nieuwe, vijfde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. Rechercheur Dries heeft een moeizaam revalidatietraject achter de rug nadat hij ernstig gewond is geraakt. Als hij eindelijk weer aan het werk mag, blijkt Esther een nieuwe partner te hebben. De rechercheurs worden ingezet om een brute moordpartij in een laboratorium op te lossen. Al snel wordt duidelijk dat de enige overlevende het doelwit was.


Terug: survivalprogramma Alone

History
21:25 uur

Het survivalprogramma Alone is terug als nooit tevoren en vindt plaats op de gevaarlijkste locatie ooit. In dit nieuwe seizoen proberen tien deelnemers te overleven in de Canadese wildernis aan de oevers van het Chilko-meer in British Columbia. Gewapend met slechts tien items en een camera, moet elke deelnemer in totale isolatie overleven, in de hoop dit het langst vol te houden om de prijs van een half miljoen dollar te winnen.


Nieuw: My 9/11

NPO 1
21:40 uur

In de tweedelige documentaire My 9/11 reizen Sinan Can en Floortje Dessing naar Afghanistan en de Verenigde Staten om de impact te onderzoeken die 9/11 op de wereld heeft gehad. Ze portretteren mensen, die nog steeds de gevolgen voelen van de gebeurtenissen die die dag in gang zijn gezet. Daarbij wordt duidelijk dat de emoties, problematiek en verdere levensloop in beide landen meer met elkaar gemeen hebben, dan je wellicht zou denken.


Fantasyfilm: The Hobbit: An Unexpected Journey

RTL 7
22:30 uur

Vanavond zendt RTL 7 de prachtige fantasyfilm The Hobbit: An Unexpected Journey uit. Bilbo Baggins leidt een rustig leventje, tot op een dag de tovenaar Gandalf voor zijn neus staat. Kort daarna begint Bilbo samen met Gandalf, de krijger Thorin Oakenshield en dertien dwergen aan een zoektocht om het koninkrijk Erebor terug te winnen van de gruwelijke draak Smaug. Ze trekken door verraderlijke gebieden waar het wemelt van de vijanden. Bilbo's leven verandert in een lang en gevaarlijk avontuur.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV