Documentaire De Zandvoortformule zondag 5 september te zien op NPO 2

Documentaire De Zandvoortformule zondag 5 september te zien op NPO 2
Formule 1 eindelijk terug in Nederland

Kijktip :

36 jaar na de laatste Grand Prix van Zandvoort is het Formule 1-circus dit weekend eindelijk weer terug in Nederland. De documentaire De Zandvoortformule laat zien hoe de vele betrokkenen zich voorbereidden op de meest duurzame race uit de geschiedenis.

De Zandvoortformule gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Prins Bernhard
Onder leiding van eigenaars prins Bernhard en sportief directeur Jan Lammers wordt het circuit van Zandvoort razendsnel verbouwd om aan de Grand Prix-normen van tegenwoordig te voldoen. Er zijn echter ook zorgen. Zo vreest de boswachter aan de andere kant van de hekken voor het kwetsbare duingebied.

Gemeenteraad
De gemeenteraad van de badplaats moet zich in allerlei bochten wringen om iedereen tevreden te houden. Uiteraard wordt er in de plaatselijke nagelstudio uitgebreid commentaar geleverd op de gebeurtenissen in het dorp. Door het coronavirus gaat de geplande race in 2020 niet door. Ook de ambitie van badplaats Zandvoort moet worden bijgesteld.

De documentaire De Zandvoortformule is op zondag 5 september om 22.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu De Zandvoortformule terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire De Zandvoortformule zondag 5 september te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV