Vrijdag in Op1: Wendy van Egmond en Gerald Roethof over hoger beroep Jos B.

Vrijdag in Op1: Wendy van Egmond en Gerald Roethof over hoger beroep Jos B.
De gasten van vrijdag 3 september

Kijktip :

Vandaag was de voorbereidende zitting van het hoger beroep van Jos B. In eerste instantie werd B. veroordeeld tot 12,5 jaar cel wegens seksueel misbruik en vrijheidsberoving met de dood als gevolg van Nicky Verstappen. De advocaat van B., Gerald Roethof, is te gast bij Op1, samen met de advocaat van de familie Verstappen, Wendy van Egmond.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten in Op1 van vrijdag 3 september

  • Afgelopen maand bracht Ronnie Flex na lang wachten eindelijk zijn nieuwe album Altijd Samen uit. Met zijn nieuwe muziek laat hij de artiest die doorbrak met het nummer Drank & Drugs achter zich en zingt hij met name over de liefde voor zijn tweejarige dochter Nori. Vanavond treedt hij live op bij Op1.
  • De nieuwe getuige in de zaak rond de dood van Nicky Verstappen, blijkt de voor moord veroordeelde Bekir E. Vandaag was de eerste voorbereidende zitting in het hoger beroep van Jos B. Het was een extra zware dag voor de familie Verstappen, die voor het eerst niet de steun van Peter R. de Vries hadden. Zowel de advocaat van de familie Verstappen, Wendy van Egmond, als de advocaat van Jos B., Gerald Roethof, schuiven vanavond aan bij Op1.
  • Ambassadeur Caecilia Wijgers en militair Sven de Bruijn moesten met gevaar voor eigen leven honderden Afghanen naar Nederland zien te halen vanaf het door de Taliban belegerde vliegveld in Kabul. Vanavond doen zij hun verhaal in Op1.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 3 september gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Wendy van Egmond en Gerald Roethof over hoger beroep Jos B. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV