Maandag 6 september in Denkend aan Holland: van Gouda naar Utrecht

Maandag 6 september in Denkend aan Holland: van Gouda naar Utrecht
André van Duin en Janny van der Heijden op het water

Kijktip :

Ook op maandag 6 september is er weer een aflevering van het MAX-kijkcijferkanon Denkend aan Holland (dat afgelopen week zelfs Chateau Meiland versloeg) te zien op NPO 1. Deze keer gaan André van Duin en Janny van der Heijden van Gouda naar Utrecht.

Denkend aan Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kaas en kaarsen
Deze tocht heeft alles te bieden wat je van Holland mag verwachten. Uiteraard begint de tocht in Gouda met een stukje kaas - hoe kan het ook anders. De Zuid-Hollandse stad staat echter ook bekend om zijn kaarsen. In het historische centrum van Gouda wacht André en Janny bij de enige overgebleven kaarsenwinkel een bijzondere verrassing.

Hollandse IJssel
Na hun vertrek uit Gouda tuft het illustere duo de Hollandse IJssel op, een prachtig riviertje dat dwars door het Hollandse landschap slingert. Aan het einde van de dag meren André en Janny aan in Oudewater, waar hun overnachtig gepland staat. De volgende ochtend gaat André op pad voor ontbijt in het schitterende middeleeuwse dorpje.

Denkend aan Holland is elke maandag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag 6 september in Denkend aan Holland: van Gouda naar Utrecht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV