Vrijdag in Khalid & Sophie: Matthijs van Nieuwkerk over nieuw seizoen Matthijs Gaat Door

Vrijdag in Khalid & Sophie: Matthijs van Nieuwkerk over nieuw seizoen Matthijs Gaat Door
De gasten van vrijdag 3 september

Kijktip :

Matthijs van Nieuwkerk is even terug op zijn oude DWDD-tijdstip. Hij is vanavond namelijk te gast in Khalid & Sophie om te praten over zijn nieuwe seizoen van Matthijs Gaat Door. Hieronder lees je wie de andere gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 3 september.

De gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 3 september

  • Handbiker Jetze Plat won drie gouden medailles op de Paralympische Spelen in Tokyo. Vrijdag landt hij op Schiphol om ’s avonds in onze studio aan te schuiven.
  • Matthijs Gaat Door is terug. Het nieuwe seizoen start bij uitzondering aanstaande zondag, maar is daarna weer op de vertrouwde zaterdag te zien.Matthijs van Nieuwkerk is te gast met zijn bigband onder leiding van Sven Figee. Ze bespreken het nieuwe seizoen en hun favoriete instrument: het Hammondorgel. Uiteraard gaat dat gepaard met veel muziek.
  • Floortje Dessing en Sinan Can maakten de tweedelige docuserie My 9/11. Twintig jaar na de aanslagen reisden zij naar de VS en Afghanistan om de impact te onderzoeken die 9/11 op de wereld heeft gehad. Het eerste deel is vanavond om 21.30 uur te zien op NPO 1.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Khalid & Sophie: Matthijs van Nieuwkerk over nieuw seizoen Matthijs Gaat Door of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV