Vrijdag in Jinek: Saskia Belleman over hoger beroep Jos B.

Vrijdag in Jinek: Saskia Belleman over hoger beroep Jos B.
De gasten van vrijdag 3 september

Kijktip :

Een gloednieuw seizoen van Jinek is begonnen. Samen met de hoofdrolspeler uit de actualiteit voert Eva het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van vrijdag 3 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van vrijdag 3 september

  • Groot nieuws vandaag in de zaak Nicky Verstappen: Bekir E., de moordenaar van de Rotterdamse scholiere Hümeyra, is de nieuwe getuige van het OM tegen Jos B. In de gevangenis zou Jos B. belastende verklaringen hebben afgelegd aan Bekir E. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman volgde de zaak en schuift vanavond aan bij Jinek.
  • Kelly de Vries volgt haar overleden vader Peter R. de Vries op als voorzitter van Stichting de Gouden Tip. Vanavond vertelt ze hoe ze zijn strijd gaat voortzetten.
  • Op sociale media is onbegrip ontstaan over de drukte rondom het circuit van Zandvoort. Er worden filmpjes en foto’s gedeeld waarop te zien is hoe duizenden mensen dichtbij elkaar staan. Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg is boos.
  • Caroline, één van de deelnemers aan B&B Vol Liefde, heeft onlangs haar bed and breakfast in het Oostenrijkse Bad Kleinkirchheim verkocht. Vanavond schuift ze aan, samen met haar hondje Roos.
  • ABBA is terug! In het diepste geheim werkte de Zweedse superformatie onder andere aan tien nieuwe nummers.Ellie en Marja Lust zijn al jaren lid van de internationale ABBA-fanclub. Ook Dave von Raven is liefhebber en hertaalde al meerdere nummers.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV