Nederland - Turkije live op tv en online (WK-kwalificatie)

Nederland - Turkije live op tv en online (WK-kwalificatie)
Belangrijke wedstrijd tegen de koploper

Sport :

Na de prachtige 4-0 zege op Montenegro moet Oranje dinsdagavond weer aan de bak tegen Turkije, de koploper in de groep. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Turkije

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spannend
Het is nog altijd bijzonder spannend in Groep G van de WK-kwalificatie. Turkije is op dit moment de koploper met elf punten uit vijf wedstrijden, maar Nederland en Noorwegen volgen met tien uit vijf. Oranje kan dus een belangrijke slag slaan op weg naar kwalificatie voor het WK van 2022 in Qatar door te winnen van Turkije.

Makkelijke zege
Van Turkije mag meer weerstand verwacht worden dan van Montenegro, dat zaterdag dus met 4-0 werd verslagen - onder meer dankzij de eerste treffer in het Nederlands elftal van Cody Gakpo. De Turken speelden afgelopen woensdag echter met 2-2 gelijk tegen Montenegro en wonnen 'slechts' met 0-3 van Gibraltar, dus een zege van Oranje moet mogelijk zijn.

De wedstrijd Nederland - Turkije is dinsdag 7 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Turkije live op tv en online (WK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV