Recensie: Afterlife of the Party is slap verhaal met wonderschone Victoria Justice

Recensie: Afterlife of the Party is slap verhaal met wonderschone Victoria Justice
Gaat ze haar leven weer heel krijgen?

Film :

Vanaf 3 september staat Afterlife of the Party op Netflix. Victoria Justice moet proberen haar leven weer op een rijtje te krijgen: is dat het kijken waard? Lees hier de recensie van Afterlife of the Party.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dronken
Cassie overlijdt na een dronken nacht op de viering van haar 25e verjaardag. Ze komt terecht in een wachtruimte en krijgt de kans het een en ander in haar leven recht te zetten om zo alsnog een plekje in de hemel te krijgen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Victoria Justice is op haar best in dit soort films, maar dat zegt meer over de film als over de wonderschone Victoria, die de hele kledingcollectie uit de kast trekt. Op een aantal leuke, grappige scènes en karakterontwikkelingetjes na is deze film zeker niet de moeite waard. Kijk deze film als je een hele simpele avond met vrienden en vriendinnen wil lachen en drinken, maar kies anders gewoon een film uit jouw kijklijst. 2 sterren.

Cast
Naast Victoria Justice (The First Time) en Adam Garcia (Murder on the Orient Express) spelen ook Midori Francis (Good Boys), Timothy Renouf (Strange Beasts) en Spencer Sutherland in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stephen Herek (101 Dalmations).

Vanaf 3 september 2021 is Afterlife of the Party te kijken op Netflix. Genre: Komedie. Tijdsduur: 109 minuten. IMDb-score: 5,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Afterlife of the Party is slap verhaal met wonderschone Victoria Justice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV