Serierecensie: La Casa de Papel seizoen 5 keert terug naar de actie

Serierecensie: La Casa de Papel seizoen 5 keert terug naar de actie
Vijfde seizoen is misschien wel de beste

Film :

Vanaf 3 september staat het vijfde seizoen van La Casa de Papel op Netflix. In het vijfde seizoen maakt ruimte voor actie en loost de soap-elementen, wat gaat dat doen voor het einde? Lees hier de recensie van La Casa de Papel seizoen 5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Professor
De professor verzamelde een team van 8 specialisten om zich heen. Samen willen ze de 'Koninklijke Munt van Spanje' infiltreren. Het uiteindelijke doel? Met 2,4 miljard euro naar buiten lopen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Gelukkig stapt de serie na een seizoen alweer af van de soap-elementen die veel fans niet konden waarderen en keert terug bij de actie en de uitstekende cliffhangers. De plannen van El Professor verdwijnen helaas op de achtergrond, maar de actie is weer om van te smullen. De serie heeft misschien in de loop van de tijd wat jasjes uitgedaan, maar we zitten ook dit seizoen weer op het puntje van onze stoel: 4 sterren.

Cast
Úrsula Corberó (Snake Eyes: G.I. Joe Origins) Álvaro Morte (Boundless) en Itziar Ituño (Loreak) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Alex Pina (White Lines).

Vanaf 3 september 2021 is La Casa de Papel seizoen 5 te streamen op Netflix. Genre: Actie, Misdaad. IMDb-score: 8,3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: La Casa de Papel seizoen 5 keert terug naar de actie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV