Tv-spin-off voor Bad Moms

Tv-spin-off voor Bad Moms
Realityserie over losgeslagen moeders

Nieuws :

Nadat de films van Bad Moms een spin-off kregen met de film Bad Dads, komt er nu ook een realityserie gebaseerd op de succesvolle films. De Amerikaanse zender Fox neemt de productie voor zijn rekening.

Bad Moms en Bad Moms Christmas draaien om drie moeders, gespeeld door Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn. De drie moeders zetten zich af tegen het plaatje van de perfecte moeder, die alles laat vallen voor haar kinderen. De drie moeders laten zichzelf gaan, wat zowel goed blijkt voor de moeders als hun kinderen.

Hoe de serie er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Wel lijkt de focus te liggen op echte moeders die zich vinden in het thema van de films. En dat is de imperfectie van het ouderschap erkennen en accepteren. De kans dat de drie topactrices uit de films ook een rol krijgen in de serie, is aanzienlijk klein.

Hoe de spin-off van Bad Moms gaat heten, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk of de serie te zien zal zijn in Nederland. Meer nieuws hierover lees je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tv-spin-off voor Bad Moms of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV