Actiekraker Mission: Impossible - Rogue Nation woensdag te zien op Veronica

Actiekraker Mission: Impossible - Rogue Nation woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Hoewel Ethan Hunt nog niet dezelfde status als James Bond in de filmgeschiedenis heeft, is de Amerikaanse versie van de Britse geheim agent inmiddels uitgegroeid tot een Hollywoodicoon. De franchise is door de jaren heen bovendien alleen maar beter geworden; dat bewijst Mission: Impossible - Rogue Nation, woensdag te zien op Veronica. Je kunt Mission: Impossible - Rogue Nation streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
In het vijfde Mission: Impossible-avontuur haalt Alan Hunley, de directeur van de CIA, de Amerikaanse senaat over om de IMF (Impossible Mission Force) op te heffen. Ethan Hunt is een belangrijk lid van deze speciale taskforce, maar volgens Hunley gaat de IMF te roekeloos te werk. Hunt staat er nu alleen voor, maar hij schakelt zijn team in om het op te nemen tegen The Syndicate, een criminele organisatie van goed opgeleide special agents. Deze agenten plegen terroristische aanslagen om de macht over de hele wereld in handen te krijgen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Net als in de eerdere Mission: Impossible-films maakt Hollywoodster Tom Cruise weer veel indruk in de hoofdrol. Hij staat erom bekend bijna al zijn stunts zelf te doen, wat in augustus 2017 tot een gebroken enkel leidde tijdens de opnames van de zesde M:I-film Fallout. Ook voor Rogue Nation ondernam Cruise weer een aantal halsbrekende toeren. Zo werd hij voor één zenuwslopende scène aan de zijkant van een opstijgend vliegtuig vastgebonden. Dit soort doldrieste acties leveren zeer opwindende acties op.

Cast
Naast Tom Cruise (Jack Reacher) en Jeremy Renner (Wind River) zijn ook Simon Pegg (Hot Fuzz), Rebecca Ferguson (Dune) en Ving Rhames (Pulp Fiction) te zien in Mission: Impossible - Rogue Nation. Deze film is geregisseerd door Christopher McQuarrie.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is woensdag 8 september om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 131 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Actiekraker Mission: Impossible - Rogue Nation woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV