Vanavond in Jinek: rapper Donnie en René Froger over nieuwe hit

Vanavond in Jinek: rapper Donnie en René Froger over nieuwe hit
De gasten van dinsdag 7 september

Kijktip :

Een gloednieuw seizoen van Jinek is begonnen. Samen met de hoofdrolspeler uit de actualiteit voert Eva het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 7 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van dinsdag 7 september

  • Na Frans Bauer, Frans Duijts en Gerard Joling scoort rapper Donnie op dit moment een dikke hit met René Froger. Vanavond vertellen ze over hun nummer 'Bon Gepakt' en treden ze ook op!
  • Volle ic's, een tekort aan verpleegkundigen en oplopende wachttijden. De Nederlandse ziekenhuizen maken zich op voor een spannend najaar. Ziekenhuisbazen Ernst Kuipers en David Jongen zijn te gast.
  • Het is dé grote vraag in het debat dat op dit moment gaande is in de Tweede Kamer: wie wil nog met wie regeren? Want na de frontale aanval van D66-leider Sigrid Kaag gisteravond op VVD-leider Mark Rutte lijkt ook de laatste mogelijkheid voor een nieuw kabinet op de helling te staan, Wouter de Winther is te gast.
  • Voor het eerst is er een Nederlandse film over Anne Frank: ‘Mijn beste vriendin Anne Frank’. We bespreken de film met Gerdi Verbeet en hoofdrolspelers Aiko Beemsterboer en Josephine Arendsen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Jinek: rapper Donnie en René Froger over nieuwe hit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV