Vanavond op tv: nieuwe programma's Boerderij van Dorst en Operatie Obesitas op NPO 3

Vanavond op tv: nieuwe programma's Boerderij van Dorst en Operatie Obesitas op NPO 3
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 september

Kijktip :

Vanaf vanavond zijn er twee nieuwe programma's te zien op NPO 3. Allereerst Boerderij van Dorst, waarin Raven van Dorst met behulp van BN'ers een boerderij runt. Direct daarna start Operatie Obesitas met Willie Wartaal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Boerderij van Dorst

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe programma Boerderij van Dorst helpen bekende Nederlanders Raven van Dorst, tot dit voorjaar bekend als Ryanne van Dorst, bij het leven op de boerderij. Elke week schieten twee collega's te hulp. Ver weg van de goudomrande glamour van de showbizz, gaan ze aan de slag. De boerderij opknappen, groente en fruit telen, het land bewerken, beesten houden, poep scheppen, ploegen, zaaien, oogsten en melken.


Mission Impossible 5: Rogue Nation

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de actiefilm Mission: Impossible - Rogue Nation te zien. De CIA heeft de Impossible Mission Force opgeheven en geheim agent Ethan Hunt op non-actief gesteld. Dat weerhoudt Hunt er echter niet van om het op te nemen tegen 'The Syndicate', een criminele organisatie met voormalige topagenten. Door het plegen van terroristische aanslagen wil deze organisatie de wereldmacht in handen krijgen.


Nieuw: Operatie Obesitas

NPO 3
21:15 uur

In het nieuwe programma Operatie Obesitas duikt rapper Willie Wartaal in de wereld van de maagverkleiningen. Olivier Locadia, zoals Willie eigenlijk heet, is zelf niet onbekend met zwaarlijvigheid. Hij volgt verschillende mensen in het proces voor of na een maagverkleining. Sommigen staan op het punt een gastric bypass te ondergaan, anderen hebben de operatie al gehad of zijn alweer een paar jaar verder.


Restaurant Misverstand: openingslunch

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Restaurant Misverstand is de officiële opening van het restaurant en het is meteen volgeboekt. Het is dus afwachten of de keukenbrigade en de bediening erin zullen slagen deze lunch tot een goed einde te brengen. Gelukkig zijn de gasten allemaal familieleden van de medewerkers. Ook voor hen wordt het een emotionele middag. Ten slotte komt ook de burgemeester van Haarlem langs, die al meteen getrakteerd wordt op een lach en een traan.


Nieuw: Oases in de Lage Landen

NPO 2
22:20 uur

In de nieuwe reisserie Oases in de Lage Landen trekt presentator Kefah Allush langs bijzondere plekken in Nederland of net over de grens. Een zoektocht naar kleine, eigenzinnige gemeenschappen dicht bij huis brengt Kefah in Wijk aan Zee, Vijlen, Vlieland, het Belgische Korsele en Oostende en net over de grens in het Duitse Kranenburg. Hij ontmoet mensen die zich in een snel veranderende samenleving vastklampen aan het verleden of zoeken naar een nieuwe toekomst.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV