Donderdag 9 september in Chateau Meiland: verhuizing naar villa in Noordwijk

Donderdag 9 september in Chateau Meiland: verhuizing naar villa in Noordwijk
Meilandjes betrekken prachtige nieuwe woning

Kijktip :

Inmiddels is al bekend geworden dat de familie Meiland wéér gaat verhuizen, naar een andere prachtige villa in Noordwijk, maar in de aflevering van Chateau Meiland van deze donderdag (9 september) is te zien hoe ze arriveren in hun eerste Noordwijkse stulpje.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Pers
De Meilandjes laten de Achterhoek achter zich en keren terug naar hun roots in Noordwijk, waar de enorme verhuiswagen wordt uitgeladen. De vaderlandse pers is er als de kippen bij om dit historische moment vast te leggen. Toch is het een flinke overgang voor de familie: van de romantische, rustige boerderij op het platteland naar de moderne villa in de badplaats.

Meubels
De grote vraag is echter of alle meubels nog wel passen in hun nieuwe stulpje. Ook hadden Martien en Erica chateauwaardige tuinornamenten besteld voor hun gigantische tuin in de Achterhoek. Die moeten nu maar op het betegelde plaatsje achter het nieuwe huis komen... Voorlopig laten ze alles op de stoep staan.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 9 september in Chateau Meiland: verhuizing naar villa in Noordwijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV