Leuke romantische comedy Definitely, Maybe donderdag te zien op Net5

Leuke romantische comedy Definitely, Maybe donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

De laatste jaren maakt Ryan Reynolds vooral furore met keiharde actiefilms, en natuurlijk als de grofgebekte superheld Deadpool. Jaren geleden was hij echter veel te zien in romantische comedy's, die nogal wisselen van kwaliteit. Definitely, Maybe - donderdag te zien op Net5 - is een positieve uitschieter. Je kunt Definitely, Maybe streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
De jeugdige dertiger Will Hayes zit midden in een echtscheiding. Aan zijn tienjarige dochter Maya probeert Will uit te leggen hoe hij tot nu toe is omgegaan met de liefdes in zijn leven. Hij heeft drie serieuze liefdes gehad, maar hij zegt tegen Maya niet wie haar moeder is. Dat moet Maya maar zelf uitzoeken, tenslotte is ze daar slim genoeg voor. Will neemt geen blad voor de mond, of in ieder geval nauwelijks: hij vertelt over zijn vroege volwassenheid, drankgebruik, relaties, sigaretten roken en ambities.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Gelukkig kiest Definitely, Maybe, in tegenstelling tot veel andere romantische comedy's, wél voor een originele invalshoek. Ryan Reynolds is de perfecte acteur om de enigszins lompe Will te vertolken, en hij zorgt voor veel komische momenten. Het script leent zich dan ook voor tal van grappige situaties, die maximaal benut worden. Gewoon een erg leuke film met een stralende cast, een degelijk verhaal en ook in kleine rolletjes nog uitstekende acteurs als Rachel Weisz en Kevin Kline.

Cast
Naast Ryan Reynolds (Deadpool) en Isla Fisher (The Great Gatsby) zijn ook Derek Luke (Self/less), Abigail Breslin (Zombieland) en Elizabeth Banks (The Hunger Games) te zien in Definitely, Maybe. Deze film is geregisseerd door Adam Brooks.

Definitely, Maybe (2008) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is donderdag 9 september om 23.05 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 112 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leuke romantische comedy Definitely, Maybe donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV