Vanaf deze datum staat de ijzersterke oorlogsfilm 1917 op Netflix

Vanaf deze datum staat de ijzersterke oorlogsfilm 1917 op Netflix
Van topregisseur Sam Mendes (Skyfall)

Film :

Vanaf 27 september staat de film 1917 op streamingdienst Netflix. Met een IMDb-score van 8,3 en een stortregen van Oscars en andere belangrijke filmprijzen een must-watch - ook door de vijf sterren-beoordeling van de filmredactie van Gids.tv. Eén van de beste oorlogsfilms van de laatste jaren die je niet mag missen!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

De loopgraven van de dood
Het verhaal begint als de Eerste Wereldoorlog op zijn hoogtepunt is. De jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) krijgen een bijna onmogelijke missie in hun schoot geworpen. Door vijandelijk gebied te betreden moeten ze 1600 man redden, inclusief de broer van Blake. In dit oorlogsgebied vol dood en verderf wordt het een race tegen de klok.

Acteur Benedict Cumberbatch als Kolonel Mackenzie in de oorlogsfilm '1917'

Lees hier onze filmrecensie van 1917.

Cast
Naast Dean-Charles Chapman (Game of Thrones) en George MacKay (Captain Fantastic) zijn ook Colin Firth (Kingsman: The Secret Service) en Andrew Scott (Spectre) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Sam Mendes (American Beauty).

Vanaf 27 september is de film 1917 te zien op Netflix. Genre: Oorlog, Drama. Tijdsduur: 119 minuten. IMDb-score 8,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanaf deze datum staat de ijzersterke oorlogsfilm 1917 op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV