Vanavond op tv: start World Cup of Darts, Marlijn Weerdenburg in Rooijakkers over de vloer

Vanavond op tv: start World Cup of Darts, Marlijn Weerdenburg in Rooijakkers over de vloer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 9 september

Kijktip :

Het dartseizoen gaat vanavond verder met de World Cup of Darts, waarin landenteams het in duo's tegen elkaar opnemen. Verder onder meer Rooijakkers over de vloer met Marlijn Weerdenburg. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 9 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: World Cup of Darts

RTL 7
18:55 uur

Live verslag van de eerste avond van de World Cup of Darts 2021, het enige toernooi van het jaar waar de twee beste darters van elk land als team in actie komen. Tot en met zondag 12 september elke avond vanaf 18:55 uur op RTL 7. In totaal verdedigen 32 teams de eer van hun land. De spelers staan aan de oche in zowel single- als dubbelpartijen. Nederland is met Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode als derde geplaatst.


Zembla: online rechtsextremisme

NPO 2
20:30 uur

Zembla is terug met een nieuwe reeks actuele onderzoeksjournalistieke documentaires over spraak- en nieuwsmakende onderwerpen. De eerste aflevering gaat over het netwerk van haat, de donkere online wereld waar hedendaagse nazi's dromen van een rassenoorlog. Inlichtingenexperts waarschuwen de Nederlandse overheid voor het groeiende gevaar van rechtsextremisme.


Chateau Meiland: intrek in moderne villa

SBS 6
20:30 uur

Het is zover: de verhuiswagen wordt uitgeladen in Noordwijk, de familie Meiland is weer compleet en terug bij hun roots. In deze aflevering van Chateau Meiland is te zien hoe de vaderlandse pers is uitgelopen om het moment vast te leggen. Het is een flinke overgang van de romantische boerderij op het platteland naar de moderne villa in de badplaats. Passen eigenlijk alle meubels nog wel?


Actiefilm: The Dark Knight Rises

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de actiefilm The Dark Knight Rises te zien. Het is acht jaar geleden sinds Batman in de duisternis verdween. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City de kop ingedrukt. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker is echter de opkomst van Bane.


Terug: Propaganda

NPO 3
21:00 uur

In het tweede seizoen van het spraakmakende journalistieke programma Propaganda is Teun van de Keuken nieuw in het team. Hij presenteert vanuit de studio wekelijks verschillende reportages van verslaggevers Charisa Chotoe, Nick Felix en Thomas Rueb. Samen met hen praat Van de Keuken verder over hun verhalen, licht hij zaken toe én geeft hij commentaar. Propaganda onderzoekt mis- en desinformatie, facts en alternative facts, hoaxes en fake news.


Terug: Danny's wereld

NPO 2
21:05 uur

In het tweede seizoen van Danny’s wereld neemt Danny Ghosen opnieuw een kijkje op onverwachte plaatsen in de maatschappij.Danny ontdekt nieuwe werelden vlak bij huis: van mensen die gokverslaafd zijn aan de illegale Toto tot bewoners van een volksbuurt die moeten wijken voor de rijken. Van vrouwen met anorexia die maar geen hulp krijgen tot de slachtoffers én daders van huiselijk geweld.


Rooijakkers over de vloer: Marlijn Weerdenburg

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers gaat in deze aflevering van Rooijakkers over de vloer op kraamvisite bij actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg. Marlijn vertelt uitgebreid over de heftige periode waarin ze kort na elkaar haar moeder verloor en zelf voor de tweede keer moeder werd. Bij hoge uitzondering mag Art een kijkje nemen bij de repetities van de musical 'Diana & Zonen', waarin Marlijn de hoofdrol speelt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start World Cup of Darts, Marlijn Weerdenburg in Rooijakkers over de vloer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV