Talentenjacht K2 zoekt K3 start vrijdag 24 september: dit kun je verwachten

Talentenjacht K2 zoekt K3 start vrijdag 24 september: dit kun je verwachten
Vak- en publieksjury op zoek naar nieuw K3-lid

Nieuws :

De nieuwe talentenjacht K2 zoekt K3 werd maanden geleden al aangekondigd, nadat Klaasje Meijer bekend had gemaakt dat ze vertrekt bij de populaire meidengroep. Nu is naar buiten gekomen dat de show op vrijdag 24 september officieel van start gaat - en hoe die eruit komt te zien. Wat kunnen we van K2 zoekt K3 verwachten?

K2 zoekt K3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jury's
De auditanten staan niet voor één, niet twee, maar drie jury's die ze moeten overtuigen. Allereerst is er de hoor-jury, die wordt gevormd door Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeres Natalia. Zij kunnen de deelnemers alleen horen, maar niet zien. Dan is er nog de zie-jury, bestaande uit de excentrieke Gordon en de Vlaamse zangeres Ingeborg. In hun 'kijkbox' zijn ze alleen aangewezen op hun ogen. Dit duo beoordeelt de performance en de K3-factor van het optreden.

Golden Seats
Voor de kandidaten is het van levensbelang om de vier professionele juryleden te overtuigen, want pas dan gaan de juryboxen de lucht in en is het aan de publieksjury om de punten uit te delen en zo te beslissen wie er in één van de tien Golden Seats mag plaatsnemen. De publieksjury bestaat uit honderd willekeurige Nederlanders en Vlamingen van alle leeftijden. De deelnemers die uiteindelijk mogen plaatsnemen op de Golden Seats gaan door naar de studioshows.

K2 zoekt K3 is vanaf vrijdag 24 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talentenjacht K2 zoekt K3 start vrijdag 24 september: dit kun je verwachten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV