Recensie: Kate is vrouwelijke actieheldenfilm met verfrissende dialogen

Recensie: Kate is vrouwelijke actieheldenfilm met verfrissende dialogen
Met Mary Elizabeth Winstead en Michiel Huisman

Kijktip :

Vanaf 10 september staat Kate op Netflix. Een keiharde actiefilm met een vrouw in de hoofdrol: uit het rijtje Jolt, Anna en Lucy. Wordt dit wel een topper? Lees hier de recensie van Kate.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Wraak
Het verhaal gaat over de huurmoordenaar Kate. Het gaat fout als ze vergiftigd wordt, waardoor ze nog maar kort te leven heeft. Met nog 24 uur leven op de teller heeft ze slechts een doel voor ogen. Ze wil absolute wraak nemen op de diegene die dit op zijn geweten heeft en begint een klopjacht door de straten van Tokio.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Op het eerste gezicht lijkt dit op één van de zoveelste actieflicks met vrouwelijke John Wick, maar deze film is eigenlijk bijzonder verfrissend en lekker om naar te kijken. Mary-Elizabeth Winstead is een prima actieheld en de film heeft goed camerawerk, goede choreografie en een mooie neo-look in huis. Het blijft allemaal wat op de vlakte, maar het is al beter dan bijvoorbeeld Jolt. 3 sterren.

Cast
Naast Mary-Elizabeth Winstead (Birds of Prey) en Woody Harrelson (Venom: Let There Be Carnage) spelen ook Michiel Huisman (The Other Lamb), Amelia Crouch (Extinction) en Miku Martineau (Ruby and the Well) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan (The Huntsman: Winter's War).

Vanaf 10 september 2021 is Kate te kijken op Netflix. Genre: Actie. Tijdsduur: 106 minuten. IMDb-score: 6,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Kate is vrouwelijke actieheldenfilm met verfrissende dialogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier