Donderdag in Khalid & Sophie: Ton van der Ham over toekomst van Tata Steel in Nederland

Donderdag in Khalid & Sophie: Ton van der Ham over toekomst van Tata Steel in Nederland
Dit zijn de gasten van donderdag 9 september

Kijktip :

Khalid & Sophie is de nieuwe talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie.

Onderwerpen van donderdag 9 september

  • Heeft Tata Steel nog toekomst in Nederland? We vragen het Zembla-journalist Ton van der Ham, omwonenden en medewerkers van het bedrijf.
  • Vandaag verschijnt ‘Brieven aan 't Hooge Nest’, een vervolg op Roxane van Iperens bestseller ‘'t Hooge Nest’ uit 2018. Daarin wordt het verhaal verteld van de twee joodse zussen Janny en Lien Brilleslijper. Zij bestierden tijdens WOII in een villa in het Gooi één van de grootste onderduikadressen van ons land.
  • Canadees onderzoek wijst uit dat kunst geestelijke nood kan verlichten. In Brussel gaan artsen daarom museumbezoek voorschrijven aan mensen die mentale problemen ervaren door de coronacrisis. We bespreken kunst als medicijn met Maike Meijer, Robbert Dijkgraaf en Jellie Brouwer.
  • Het album ‘Imagine’ van John Lennon bestaat 50 jaar.Michael Prins speelt het iconische nummer met het Dutch String Collective.

De Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Khalid & Sophie: Ton van der Ham over toekomst van Tata Steel in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV