Donderdag in Jinek: Botic van de Zandschulp over onverwacht succes op US Open

Donderdag in Jinek: Botic van de Zandschulp over onverwacht succes op US Open
De gasten van donderdag 9 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 9 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 9 september

  • Hij was de sensatie van de US Open. Botic van de Zandschulp haalde de kwartfinale en zo stond er na 17 jaar voor het eerst weer een Nederlander in de kwartfinale van een Grand Slam. Vanavond vertelt Botic over zijn bijzondere succes!
  • Documentairemaakster Linda Hakeboom is genomineerd voor een Televizier Ster Online met haar serie Linda’s Kankerverhaal. Vanavond vertelt Linda bij Jinek hoe het met haar gaat ruim een jaar nadat ze de verpletterende diagnose borstkanker kreeg.
  • Een schreeuwend tekort aan huizen, torenhoge huurprijzen en veel te machtige huisjesmelkers. Volgens de organisatoren van het Woonprotest is er sprake van een kolossale wooncrisis. Vanavond zijn ze hierover te gast en gaan ze in gesprek met Antoinette Hertsenberg, Tom van ’t Einde, Bob Sikkes en Martha Riemsma.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV