Vanavond op tv: Hotter Than My Daughter & De Alleskunner VIPS

Vanavond op tv: Hotter Than My Daughter & De Alleskunner VIPS
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 september

Kijktip :

Bridget Maasland is vanaf vanavond te zien met een gloednieuw seizoen van Hotter Than My Daughter op RTL5. SBS6 pakt uit met nieuwe afleveringen van Car Wars en De Alleskunner VIPS en liefhebbers van klassieke muziek kunnen terecht op NPO2 voor Klassiek Concert vanaf de Dam. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Hotter Than My Daughter

RTL 5
20:30 uur

Hotter Than My Daughter is terug met een tiende seizoen. De komende weken zijn er elke vrijdag om 20:30 uur weer nieuwe metamorfoses op RTL 5.

Vaders
Bridget Maasland vindt weer moeders die veel te jong en te sexy gekleed over straat gaan. Maar dit nieuwe seizoen zijn ook vaders, vrienden en collega's aan de beurt die volgens hun familie of vrienden niet voldoen aan de juiste kledingstijl. Zo worden ook de joggingbroeken en onesies aangepakt.

Te strak
In de eerste aflevering krijgen Janie en Kelly een sprankelende metamorfose. Janie is moeder van zes kinderen en kleedt zich te jong, te strak en te bloot. Volgens haar stiefdochter schrikt Janie mensen af met haar veel te harde uiterlijk.

Volwassener
De 34-jarige Kelly is moeder van twee kinderen. Haar eigen moeder Ilse, vindt dat zij zich volwassener moet kleden. Ilse maakt zich zorgen als haar dochter zo bloot over straat gaat.


Car Wars: 'Ga toch vliegen'

SBS 6
20:30 uur

Nu Leontien van Moorsel als eerste afvaller het programma heeft moeten verlaten, gaat Car Wars verder met vijf BN'ers en hun coaches.

Vliegen
Najib Amhali, René Froger, Herman den Blijker, Jamie Westland en Robert Doornbos zijn deze week onder andere te vinden op het dak van de Hangaar bij het onderdeel 'Ga Toch Vliegen'. Welke auto vliegt de meeste meters?

Caravans
De bekende caravanrace is terug op televisie. Deze keer in miniformaat. En welke deelnemer houdt z'n vierwieler netjes binnen het parcours van de spectaculaire sneeuwbaan? Aan het eind van de aflevering valt er iemand af. Wie zal de finale net moeten missen?


Nieuw: Killers Of The Cosmos

Discovery
20:30 uur

In het nieuwe programma Killers Of The Cosmos wordt elke bedreiging ver buiten ons gezichtsveld als een potentiele moordzaak behandeld, waarbij bewijzen van de mogelijke daders worden verzameld en gepresenteerd door verschillende experts. Elke vrijdag om 20:30 uur op Discovery.

Puin
Ons voortbestaan wordt bedreigd door verschillende krachten, zoals meteorieten, kosmisch puin, donkere sterren of wellicht zelfs elektromagnetische wapens. Hoe serieus zijn deze bedreigingen nu echt?

Gevolgen
In Killers Of The Cosmos is te zien dat de kans dat de inslag van een meteoriet catastrofale gevolgen heeft, niet vergezocht is. Vraag het maar aan de dinosauriërs die 66 miljoen jaar geleden door zo'n inslag werden uitgeroeid.

Atoombom
Of recente inslagen in Rusland in 2015 of in de Beringzee in 2018. Die laatste had een impact die tien keer zwaarder was dan de atoombom op Hiroshima. Killers Of The Cosmos laat de pracht en kracht van ons universum zien, maar ook zijn gevaarlijke onvoorspelbaarheid.


Comedy-dramafilm: Forrest Gump

Spike
20:30 uur

Tom Hanks leverde een verbazingwekkende acteerprestatie als Forrest, een gewone man wiens simpele onschuld de harten van velen wist te stelen. Forrest Gump is vrijdagavond opnieuw te bewonderen, op Spike.

Verhaal
De film vertelt het verhaal van de simpele ziel Forrest Gump. Hij heeft weliswaar een veel lager IQ dan gemiddeld, maar dat weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Dat begint al in zijn jeugd, als hij nog bij zijn moeder woont: Elvis Presley neemt de danspasjes van Forrest over en veroorzaakt een muzikale revolutie. Vervolgens vecht hij in Vietnam, ontmoet hij John F. Kennedy en speelt hij een rol bij het Watergate-schandaal. En ondertussen ontmoet hij eens in de zoveel jaar zijn grote liefde Jenny.


De Alleskunner VIPS: natspuiten

SBS 6
21:50 uur

In deze aflevering van de afvalrace De Alleskunner VIPS blijkt dat de vips ook moeten beschikken over groene vingers.

Plantenspuit
Zo moeten de veertien overgebleven BN'ers met een plantenspuit een papieren tafel natspuiten totdat de plant door de tafel zakt.

Bevroren
Ook moeten de vips zo snel mogelijk een stijf bevroren T-shirt aantrekken. Wie van deze BN'ers overleeft alle spellen gaat door naar de finale?


Muziek: Klassiek Concert vanaf de Dam

NPO 2
22:20 uur

Het Koninklijk Concertgebouworkest opent het nieuwe seizoen met een feestelijk openluchtconcert op de Dam in Amsterdam. De avond wordt gepresenteerd door Ab Nieuwdorp.

Cadeau
Opening Night is een cadeau van het Concertgebouworkest aan de stad, het land en de wereld. Het orkest is verheugd om weer voor publiek te kunnen optreden.

Reis
Dirigent Daniel Harding en solist Leonidas Kavakos nemen het orkest en het publiek op de Dam en thuis mee op een muzikale reis, die begint met het korte, energieke Chase van de Nederlander Joey Roukens.

Strauss
Via Richard Strauss' Don Juan, Niccolò Paganini's La Campanella en de Ouverture 'La forza del destino' van Giuseppe Verdi arriveren we in Parijs met D'un matin de printemps van Lili Boulanger en Tzigane van Maurice Ravel.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Hotter Than My Daughter & De Alleskunner VIPS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV