Zondag in Heel Holland Bakt nog een keer: Tompoucen en paté en croûte

Zondag in Heel Holland Bakt nog een keer: Tompoucen en paté en croûte
Wie pakt het Meesterbakker-speldje?

Kijktip :

Na het warmdraaien in de eerste week staan de bakkers wederom in een frisse tent. De bakkers maken deze week hun eigen signatuur tompoucen, een Charlotte Russe en een spectaculaire paté en croûte. De aflevering is zondag 12 september om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Heel Holland Bakt nog een keer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tompoucen
De bakkers gaan van start met de signatuuropdracht: tompoucen. Een klassieker waar de bakkers hun eigen draai aan geven. Daarna gaan de bakkers verder naar de technische ronde. Ze krijgen de opdracht om een Charlotte Russe te maken.

De tekst gaat verder onder deze video's

Lekken
Het spektakelstuk op de tweede bakdag is een paté en croûte. De rand van de bakvorm bekleed je bij dit baksel met een laag dun deeg, de vulling mag daar beslist niet doorheen lekken. Vlees, vis, vegetarisch, er zijn verschillende vullingen mogelijk. En dan, de oven in en wachten tot ze gaar zijn...

Heel Holland Bakt nog een keer is vanaf zondag 12 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt nog een keer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Heel Holland Bakt nog een keer: Tompoucen en paté en croûte of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier