Vrijdag in Khalid & Sophie: Paul de Leeuw over zijn nieuwe podcast

Vrijdag in Khalid & Sophie: Paul de Leeuw over zijn nieuwe podcast
De gasten van vrijdag 10 september

Kijktip :

Paul de Leeuw is terug, en wel met een nieuwe podcast voor BNNVARA. De Leeuw Lult Verder is elke week te beluisteren in je favoriete podcastapp. Vanavond vertelt De Leeuw over dit nieuwe project bij Khalid & Sophie. Hieronder lees je wie de andere gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 10 september.

De gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 10 september

  • Cabaretier en Slimste Mens Lisa Loeb geeft haar kijk op de actualiteit in de rubriek De Week In Woorden.
  • Matthijs van Nieuwkerk en Sven Figee verklaarden vorige week de liefde aan het Hammond-orgel bij ons aan tafel. Vanavond praat trompettist Eric Vloeimans en zijn 12-jarige leerling Sebastiaan over hun favoriete instrument.
  • In de podcast De Leeuw Lult Verder spreekt Paul de Leeuw elke week met vrienden en familie over wat hem bezighoudt. Vanavond vertelt hij erover bij Khalid & Sophie.
  • Terugblik op de week met Nathalie Righton, Auke Florian en Eric van Eerdenburg.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Khalid & Sophie: Paul de Leeuw over zijn nieuwe podcast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier