Vrijdag in Op1: alles over het CDA-congres van zaterdag

Vrijdag in Op1: alles over het CDA-congres van zaterdag
De gasten van vrijdag 10 september

Kijktip :

Het langverwachte CDA-congres vindt morgen plaats. Bij Op1 wordt vooruitgeblikt met meerdere gasten, waaronder Ferry Mingelen en Derk Bolswijk. Hoe zal het congres aflopen? Hieronder lees je wie er vrijdag nog meer te gast zijn bij Op1.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 van vrijdag 10 september

  • Vandaag kreeg de Top 40 de Ere-Zilveren Reissmicrofoon, de meest prestigieuze radioprijs van Nederland. Om het te vieren schuiven vanavond aan bij Op1: Erik de Zwart, Gijs Staverman en Domien Verschuuren.
  • Het CDA staat aan de vooravond van een sleutelcongres. Welke koers gaat de partij varen zonder Omtzigt? CDA-raadsleden Hannie en Gabriëlle Heine balen dat hij de deur dicht heeft gedaan. Politiek journalisten Marleen de Rooy en Ferry Mingelen vertellen hoe belangrijk het congres van morgen voor de formatie kan zijn en Kamerlid Derk Boswijk is daarbij aanwezig. Vanavond bij Op1 blikken ze vooruit.
  • In oktober vieren we zeventig jaar televisie in Nederland. Directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer duikt daarom een aantal weken lang bij Op1 in het rijke archief der Nederlandse omroepen. De koninklijke familie heeft door de jaren heen een bijzondere relatie gehad met tv, positief en negatief, en Eppo neemt de meest opvallende fragmenten vanavond mee.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 10 september gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: alles over het CDA-congres van zaterdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier