Vrijdag in Jinek: Iris en Joop van den Ende over Diana & Zonen

Vrijdag in Jinek: Iris en Joop van den Ende over Diana & Zonen
De gasten van vrijdag 10 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van vrijdag 10 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van vrijdag 10 september

  • Diana & Zonen, de nieuwe musical over het leven van prinses Diana, gaat zondag in première. Voor deze voorstelling werkte producent Iris van den Ende samen met haar vader Joop. Vanavond vertellen ze over de voorstelling en de unieke samenwerking bij Jinek.
  • Krijgt het CDA de rijen weer gesloten na het definitieve vertrek van Pieter Omtzigt? Eva Jinek bespreekt het CDA-congres van dit weekend met politiek commentator Wouter de Winther en Tom Scheepstra.
  • Theo Maassen gaat volgende week weer optreden voor volle zalen in het Haarlemse theater De Liefde. Theatervoorzitter Mylou Frencken legt uit waarom ze haar theater tegen de regels in weer open gooit.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Iris en Joop van den Ende over Diana & Zonen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier