Serierecensie: Sex Education seizoen 3 blijft fantastische tienerserie vol seks en intriges

Serierecensie: Sex Education seizoen 3 blijft fantastische tienerserie vol seks en intriges
Gillian Anderson in glansrol als Jean Milburn

Film :

Vanaf 17 september staat het derde seizoen van Serie op Netflix. Seks, seks, seks. Dat is wat de klok slaat op Moordale. Maar dat moet nu veranderen... Lees hier de recensie van Serie seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Praktijk
Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute. Samen met de opstandige Maeve Wiley besluit hij om een illegale sekstherapiepraktijk op zijn school te beginnen. In het derde seizoen stoppen de twee met hun praktijk nadat ze ruzie kregen over hun contact over de zomer.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De opening van dit seizoen is opnieuw even ongemakkelijk als grappig en dat blijft het gedurende de serie. Het frisse van de eerste seizoenen is er wel een beetje af, maar na drie seizoenen is de formule van de serie zeker nog niet uitgewerkt. Gillian Anderson blijft de ster van deze serie, ook dit seizoen weer. Jemima Kirke zet een prima nieuwe slechterik neer, waardoor er ook spanningen ontstaan. Al met al nog uitstekend kijkvoer: 4 sterren.

Cast
Asa Butterfield (Hugo), Gillian Anderson (The Crown), Emma Mackey (Eiffel) en Kedar Williams-Stirling (Shank) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Laurie Nunn (The Summer House).

Vanaf 17 september 2021 is Sex Education seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. IMDb-score: 8,3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Sex Education seizoen 3 blijft fantastische tienerserie vol seks en intriges of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV