Nieuw seizoen Dream School vanaf maandag (13 september) op NPO 3

Nieuw seizoen Dream School vanaf maandag (13 september) op NPO 3
Lucia Rijker en Eric van 't Zelfde helpen schoolverlaters

Kijktip :

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Dream School, waarin bokslegende Lucia Rijker en Eric van 't Zelfde weer een groep nieuwe jongeren ontvangt. Het nieuwe seizoen is elke maandag rond 21.15 uur te zien op NPO 3.

Dream School gemist? Kijk iedere aflevering terug bij Gids.tv.

Vastgelopen
Dit keer verblijven tien jongeren die om uiteenlopende redenen zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs en nu zonder startkwalificatie thuis zitten, twee weken lang intern op een locatie in de Brabantse natuur.

Inzichten
Lucia, rector Eric van ’t Zelfde en uiteenlopende docenten zijn er op uit dat de jongeren met nieuwe inzichten en mogelijkheden naar huis gaan en hun leven daarmee op de rit gaan krijgen. Om dat doel te bereiken gaan ze geen gesprek uit de weg.

Het nieuwe seizoen van Dream School is vanaf maandag 13 september wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Dream School vanaf maandag (13 september) op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV