De Luizenmoeder aflevering 4 bijgesteld naar 4,7 miljoen kijkers

De Luizenmoeder aflevering 4 bijgesteld naar 4,7 miljoen kijkers
Successerie blijft groeien

Nieuws

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder wordt iedere week door meer mensen bekeken. Na 3.489.000 kijkers voor de vierde aflevering vorige week zondag, hebben nog eens 1.256.000 mensen de aflevering binnen één tot zes dagen na de uitzending op tv teruggekeken.

Daarmee is geen nieuw terugkijkrecord gevestigd. Dat staat met 1.410.000 'uitgesteld kijkers' op naam van de derde aflevering. De Luizenmoeder is het best bekeken NPO 3-programma sinds de zender die naam kreeg in 2014. Inclusief uitgesteld kijken is aflevering 4 nu door 4.745.000 mensen bekeken binnen een week na de uitzending.

Deze week werd ook een record gevestigd omdat nog eens 418.000 mensen de derde aflevering van De Luizenmoeder via internet hebben gekeken. Nog nooit werd een tv-uitzending door zoveel mensen online bekeken. Hoe vaak de vierde aflevering binnen een week online is teruggekeken, is nog niet bekend. Dat wordt altijd 10 dagen na de uitzending bekendgemaakt door Stichting Kijkonderzoek.

Week na week kijken er meer mensen naar de serie op NPO 3. Van 750.000 kijkers op de avond zelf voor aflevering 1 is het publiek inmiddels uitgegroeid tot 3,5 miljoen kijkers. Zondagavond staat de vijfde aflevering op het programma. Dan is het sinterklaasfeest het centrale onderwerp. Inmiddels zijn de eerste beelden van Winterklaas al te zien.

De Luizenmoeder is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Tags: uitzending, record, tv-serie, comedy, npo, sinterklaasfeest, serie, humor, luizenmoeder, online, npo 3

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »